SERVICII

Servicii

DERMATO-VENEROLOGIE

  • Consultații de specialitate adulți
  • Consultații de specialitate copii

DERMATO-CHIRURGIE

  • Electrocauterizări
  • Excizii chirurgicale
  • Chiuretări
  • Crioterapie

DERMATO-ESTETICĂ

 

ENDOLIFTING CU LASER ATON

Tehnică minim invazivă care constă în introducerea în piele a unei fibre optice de diametrul unui fir de păr, care stimulează sinteza de colagen nou, efectul fiind cel de reîntinerire a feței, cu remodelarea și tonifierea acesteia, ștergerea ridurilor fine, diminuarea cearcănelor sau reîntinerire corporală.

EPILARE LASER COOLGLIDE

Acum, atât bărbații cât și femeile pot transforma părul nedorit de pe față și corp într-o amintire – datorită Laserului NdYAG Cutera Xeo. Fără ceară dureroasă, electroliză sau lame de ras!

Laserul Cutera Xeo oferă tehnologia secolului 21 pentru tratarea acestei probleme. Conceput pentru eliminarea permanentă a părului, Xeo poate trata eficient și sigur femei și bărbați cu orice tip de piele și ten. Chiar și pacienții cu pielea bronzată.

Cutera poate îndepărta părul din toate zonele corpului, inclusiv de pe față, picioare, brațe, axilă și spate. Poate trata și zonele sensibile precum și pieptul, zona din jurul mameloanelor și zona inghinală, urechi, etc.

EXCIZII CHIRURGICALE CU LASERUL ATON

Fibra optică înlocuiește bisturiul, rezultatul estetic fiind net superior exciziei chirurgicale clasice.

INJECTARE ACID HIALURONIC

Acidul hialuronic este o substanță care există în mod natural în corp și care ajută la hidratarea și volumizarea pielii. În medicina estetică se injectează în scopul atenuării ridurilor statice, al refacerii volumului pielii, redefinirii buzelor sau pur și simplu pentru a hidrata pielea (mezoterapie – booster).

Procedura se realizează cu ajutorul unei seringi cu un ac foarte fin sau al unei canule atraumatice, care conține un acid hialuronic-gel. În prealabil se realizează anestezia zonei respective cu o cremă anestezică. Nu necesită întreruperea activității, ședința putând fi programată în pauza de prânz. Rezultatul estetic este unul imediat.

Durata efectului acestei intervenții depinde de mai mulți factori: vârsta, zona injectată, calitatea pielii, modul de viață, cantitatea de produs injectată. Intervalul de remanență variază între 6 luni și un an.

INJECTARE TOXINA BOTULINICA

Toxina botulinică este o proteină purificată care se injectează în cantități infime în mușchii faciali pentru a-i relaxa sau netezi aspectul șanțurilor fine dar și la nivel axilar pentru a sista hiperhidroza cu această localizare. Se folosește pentru ridurile de expresie adică cele de la nivelul frunții, glabelarea și laba gâștii. Efectul se instalează în 5-10 zile și durează pentru riduri până la 4 luni iar pentru hiperhidroza până la un an. Se poate combina cu alte proceduri de medicină estetică și în special cu acidul hialuronic care umple ridurile aplatizate inițial cu Botox.

LIFTING NONCHIRURGICAL CU FIRE RESORBABILE

Lifting nonchirurgical cu fire resorbabile este o terapie revoluționară ce combină liftingul cu regenerarea pielii. Tratamentul presupune introducerea unor ace fine încărcate cu minifire de polidoxanonă ce rămân și se ancorează în piele odată ce acul este extras. Se realizează astfel o rețea ce constituie un suport pentru țesuturi, efectul fiind cel de lifting. În jurul acestor fire se realizează sinteza de colagen, astfel pielea devenind mai elastică și reîntinerită.
Tratamentul este simplu, rapid, cu efecte ce durează 1-2 ani. Efectul se vede imediat, dar se îmbunătățește pe parcurs, în cca. 2 luni, necesare sintezei de colagen nou.
Efectele adverse sunt minimale, constând eventual în ușoare echimoze și edem postinjectare și durează între câteva ore și maxim 1-2 zile.
Tratamentul poate fi combinat cu oricare dintre terapiile de medicină estetică precum filere, mezoterapie, laser sau P.R.P.
Se poate realiza astfel liftingul întregii fețe, gâtului, decolteului și al altor zone corporale precum abdomenul.

LIFTING NONCHIRURGICAL CU TITAN

Noul Cutera Titan – tehnologie unică în lume, vă oferă o alternativă naturală pentru tratamenul laxității pielii. Folosind energia luminii pentru a stimula producția nouă de colagen în profunzimea pielii și a revigorara colagenul existent în piele, Titan întinde pielea de pe față, brațe, abdomen și picioare.

LIMELIGHT SI ACU TIP 500

AcuTip și LimeLight sunt proceduri inovative pentru îndepărtarea rapidă și comfortabilă a neplacutelor telangiectazii, precum și a petelor de la soare sau vârstă, de pe față, piept și mâini. Rezultatele se văd după numai un tratament sau două, iar pielea dumneavoastră redevine luminoasă și tânără.

AcuTip emite pulsuri de energie luminoasă care realizează coagularea sângelui din vasele mici, sau distrugerea selectivă a melaninei din petele maronii, acestea fiind ulterior resorbite de corpul dumneavoastră în câteva zile.

LIPOLIZA CU LASERUL ATON

Folosește tehnica endoliftului în țesutul subcutanat, topind grăsimea și fiind destinat reconturării zonelor mici cu exces de țesut adipos: bărbie dublă, abdomen, zone localizate pe coapse sau gambe.

MEZOTERAPIE

Mezoterapia reprezintă un tratament estetic minim invaziv constând în microinjectări de substanțe la nivelul pielii, fiind utilizată în principal pentru reîntinerirea pielii, reducerea ridurilor fine, scăderea în greutate, eliminarea depozitelor de grăsime, tratarea celulitei și alopeciei.

Este o terapie efectuată doar de medic după un consult în prealabil în care se stabilește tipul de ten, problema ce trebuie remediată și ce tip de substanță va fi utilizată.

Mezoterapia însă are un efect de lungă durată și mult mai bun, în comparație cu îngrijirea zilnică cu cosmetice sau dermatocosmetice.

MEZOTERAPIE FRACTIONALA CU DERMAPEN®

Dermapen® este un dispozitiv medical de ultimã generaţie care, prin mezoterapie fracţională de tip micro-needling, favorizează pătrunderea în piele a unor substanţe ce îmbunătăţesc semnificativ sănătatea şi aspectul acesteia.

Dermapen® este utilizat în tratamentele de reîntinerire a pielii, lifting, atenuare a cicatricilor (cauzate de acnee, intervenţii chirurgicale ş.a.) şi a vergeturilor, reduce dimensiunea porilor şi a ridurilor prin stimularea producţiei de colagen.

Nou! Dermapen® 4 oferă mai multă pecizie, siguranță și mai puțin disconfort, cu rezultate superioare. De asemenea prezintă setări speciale pentru terapia vergeturilor, a cicatricilor atrofice și hidratarea la nivelul buzelor.

MICRODERMABRAZIUNE

Microdermabraziunea profesională este o procedură care constă în îndepărtarea, cu ajutorul unui aparat care „șlefuiește” pielea, a straturilor superficiale a acesteia (distruse de soare și constând în celule moarte). Nu influențează ridurile profunde și nici cicatricile adânci. Rezultatul constă într-o piele fină, cu aspect întinerit, luminos, obținut instataneu. Poate fi combinată cu alte proceduri dermato-estetice precum: peeling-ul chimic, mezoterapia, tratamente de hidratare cu seruri profesionale sau tratamentul de curățare a tenului acneic.

PEELING CHIMIC

Peeling-ul chimic este o procedură medicală prin care se realizează o exfoliere a pielii având drept rezultat uniformizarea aspectului acesteia, eliminarea petelor pigmentare, a cicatricilor și a ridurilor fine. Se realizează de către medic după o consultație prealabilă în care se stabilește tipul de ten, problema ce trebuie remediată, precum și tratamentul pregătitor pe care pacientul îl va urma la domiciliu timp de 2 săptămâni. Se poate combina cu mezoterapia și uneori sunt necesare mai multe ședințe pentru a se obține efecte net vizibile.

REJUVENARE FRACTIONALA CU LASER ATON

Un scanner realizează în piele sute de coloane de coagulare laser cu un discomfort minim; tehnologia fiind una nonablativă și recuperarea aproape invizibilă. Rezultatul este un ten mai luminos, ferm și tonifiat, cu regenerarea porilor dilatați, a cicatricilor și a petelor pigmentare.

REJUVENARE VAGINALA CU LASERUL ATON

Folosește tehnologia laser fracțională pentru a stimula producția de colagen și elastină, refăcând mucoasa vaginală și reglând secreția de la acest nivel. Este indicat în vederea refacerii dupa nașterile naturale, pentru tratamentul incontinenței urinare și al atrofiei vaginale. Este o terapie rapidă, nedureroasă, nonhormonală, care tratează atat vaginul cât și regiunea vulvară.

TERAPIA CU OXIGEN HIPERBARIC

Terapia cu Oxigen hiperbaric este o terapie noninvazivă care combină oxigenul pur cu infuzia de seruri (acid hialuronic, vitamine, antioxidanți s.a.), realizând hidratarea pielii și estomparea ridurilor fine, aspectul final fiind de ten luminos, reîntinerit și proaspăt.
Tratamentul este nedureros, efectul este imediat și nu necesită timp de recuperare, putând fi efectuat în pauza de prânz sau înainte de evenimente, motiv pentru care este un tratament îndrăgit de către vedete, fiind cunoscut și drept „tratamentul Madonei”.
Sunt necesare 6 ședințe la intervale de 1-2 săptămâni, apoi se realizează ședințe de întreținere la 1-2 luni.
Tratamentul lucrează la 5 nivele simultan!:
1. curățare profundă;
2. exfoliere;
3. hidratare;
4. oxigenare;
5. microcirculație îmbunătățită.

TERAPIA VARICELOR CU LASER COOLGLIDE

Acum atât bărbații cât și femeile pot transforma în amintire inesteticele vase de sânge de pe față și de pe picioare, datorită tehnologiei Cutera Xeo CoolGlide. Fără injecții dureroase, fără tăieturi, fără cicatrici!

Cu cea mai nouă tehnologie, cu un design unic și caracteristici tehnice care oferă cele mai bune rezultate în deplină siguranță pentru pacienți, Cutera Xeo CoolGlide tratează sigur și eficient atât micile vase de sânge de pe față sau picioare, cât și vasele mai mari albastre de pe picioare, la femei și bărbați cu orice tip de piîele.

TERAPIA CU UNDE SOC

Folosește un aparat Storz 100D Ultra și are un rol anticelulitic, de remodelare corporală și de îmbunătățire a elasticității cutanate. Este un tratament modern și eficient în care se folosesc unde acustice de înaltă intensitate. Sunt necesare 8-12 ședințe cu o frecvență de 2 ședințe pe săptămână.

TERAPIA PB SERUM

Folosind tehnica mezoterapiei, cu un mix de enzime recombinate (colagenaza, lipaza, liaza și acid hialuronic), tratează, în funcție de concentrația acestora:
– cicatricile (hipertrofice, atrofice și cheloide);
– celulita;
– vergeturile;
– pungile perioculare;
– laxitatea cutanată.

TRATAMENT AVANSAT DE CURATARE A TENULUI ACNEIC CU HIDRABEAUTY

HidraBeauty este un sistem unic de hidrodermabraziune și infuzie care asigură o curățare în profunzime a tenului acneic având drept rezultat un ten mai stralucitor, mai curat, mai hidratat, cu un minim disconfort, comparativ cu tratamentul clasic de curățare. El realizează atât o exfoliere mecanică, la fel ca microdermabraziunea, cât și o exfoliere cu acizi (salicilic, lactic) realizând o curățare superioară tratamentului clasic. Etapele finale asigură calmarea și hidratarea tenului.

TRATAMENT DERMATO-COSMETICE DE CURATARE A TENULUI ACNEIC
TRATAMENT DE BIOREVITALIZARE CU JALUPRO

Este un tratament al pielii devitalizate, obosite, terne, îmbătrânite, constând în microinjectarea Jalupro® produs constituit dintr-un amestec de aminoacizi și acid hialuronic. Acest produs stimulează producția de colagen și elastină, reparând ridurile fine și pielea deteriorată, laxă, deshidratată.

BIOREVITALIZARE CU TEOSYAL REDENSITY®
Teosyal Redensity reface capacitatea naturala a pielii de a reflecta lumina și o redensifică. Tratează pierderea tonusului și strălucirii pielii, ridurile și liniile fine precum și deshidratarea tenului. Tehnica folosită este cea a mezoterapiei. Numărul de ședințe este de 3, la interval de 3 săptămâni, cu repetare la 6 luni. Formula patentată cuprinde acid hialuronic 15 mg/g, 8 aminoacizi, 3 antioxidanți, minerale, vitamina B6.

TRATAMENT DE BIOREVITALIZARE CU EXTRACTE DE PLASMA SI PLACHETE(CELULE STEM SI FACTORI DE CRESTERE)

Bioregenerarea cu extracte autologe de plasmă și trombocite este o tehnică de înaltă clasă, fiind o alternativă excelentă pentru cei care se tem să folosească un produs sintetic în scopul reîntineririi. Acest tratament are imensul avantaj al utilizarii propriului sânge pentru a stimula mecanismele proprii de regenerare a organismului.

Este ideală în tratamentul ridurilor din jurul gurii și a ochilor, a pielii „creponate”, subțiate de la nivelul mâinilor, brațelor, a celei deteriorate de către soare, vârstă, a cicatricelor de acnee, vergeturilor, alopeciei.

Numărul de ședințe inițial este de 2-4, efectuându-se apoi ședințe de întreținere 1-2 pe an. Tehnica folosită este fie cea a mezoterapiei, fie cea de umplere dermică precum cea din cazul filerelor. Efectele apar după cca. 4 săptămâni, pe masură ce se activează producția de colagen și se menține aproximativ un an. Se poate asocia celorlalte terapii de rejuvenare.

TRATAMENT DE RADIOFRECVENTA MULTIPOLARA

Tratament de radiofrecvență multipolară are efect de stimulare a sintezei de colagen și în final de lifting la nivelul feței și tegumentului din alte zone corporale cât și de diminuare a celulitei și modelare corporală. Este o terapie noninvazivă, placută, eficientă și sigură. Ea combină radiofrecvența multipolară cu terapia LED.

ABCdar estetic ( de la M la Z)

ABCdar estetic ( de la M la Z)

Mezoterapia – terapie-hrană, utilizand cocktailuri de substanțe nutritive ,livrate în piele cu acul (needle mesotherapy) sau cu ajutorul aparatelor(no needle mesotherapy),folosind principiul iontoforezei sau electroporației. ○Mezobotoxul(microbotox) - mezoterapie- mix...

ABCdar estetic (de la A la L)

ABCdar estetic (de la A la L)

„Ordinea e baza pe care se clădește frumusețea.” Pearl Buck Întocmesc acest mic „ABCdar estetic” cu același gând pe care-l am mereu când scriu un articol: de a-mi educa pacienții, de a-i informa și conștientiza cu privire la terapiile în vigoare, ce pot face ele cu...