Terapia fotodinamică antiacneică KLERESCA
Terapia fotodinamică antiacneică KLERESCA
Publicat la 23 septembrie 2023
Autor dr. Cîrlioru Ioana Maria
Categorie Blog

Cu un profil de siguranță excelent și un mecanism de acțiune inovativ, KLERESCA oferă beneficii atât în cazul acneei active, inflamatorii, dar și în cazul acneei cicatriceale.
Terapia fotodinamică este o metodă terapeutică noninvazivă ce implică două elemente: un cromofor fotosensibilizant și lumină cu o lungime de undă specifică pentru a fi absorbită de cromofor.
Ea folosește tehnologia FLE (energie luminoasă fluorescentă) în scopul rejuvenării cutanate (fluorejuvenare), la fel ca în cazul LUMIXA. Gelul fluorescent iluminat de lumina LLLT convertește lumina LED în energie luminoasă fluorescentă (FLE) cu scop regenerant, antiinflamator și stimulator al mecanismelor naturale de refacere cutanată, rezultatul fiind un ten cu aspect sănătos, luminos, mai puțin reactiv, cu roșeață diminuată și colagen de mai bună calitate.
Combinăm astfel fotobiomodularea cu diode superluminescente cu stimulare specifică cu gelul KLERESCA special conceput pentru terapia acneei.
Tehnologia FLE-KLERESCA targhetează astfel funcția celulară echilibrând inflamația, microbiota și promovând procesele reparatorii.
Atuurile tehnologiei:
– gel fluorofor ( Fluosine R),
– LLLT(Low Level Laser Therapy) – fotobiomodulare cu lampă cu lumină albastră, cu targhet mitocondrial și la nivel de receptori celulari,
– spectru policromatic rezultat filtrarii lumină-gel: albastru- antiinflamator, antibacterian, roșu – activator vascular, reparator, verde – stimulator colagenic, galben – antifotoîmbătrânire. Acțiunea este astfel atât la nivel epidermic cât și dermic, cu efect de ansamblu.
– lumina fluorescentă(FLE) e generată hiperpulsat, cu perioade de relaxare și activitate, pentru siguranță tisulară optimă.
Evidențele clinice susțin o îmbunătățire semnificativă a scorurilor de severitate ale afecțiunii în 92% din cazuri și menținerea rezultatelor pe o perioadă de 1 an.
Avantaje: terapie nedureroasă, noninvazivă, potrivită oricărui anotimp, fără timp de recuperare, ușor de combinat cu alte terapii bazate pe energie.
Rezultatul este vizibil: piele curată, cu imperfecțiuni șterse.
Alegem terapia fotodinamică antiacneică KLERESCA drept soluție terapeutică noninvazivă în acneea inflamatorie, ca adjuvant al tratamentelor medicamentoase, dar și în cazul tenurilor intolerante, sensibile sau atunci când posibilitățile terapeutice medicamentoase sau bazate pe energie sunt limitate.
KLERESCA – perspectivă nouă și bună tovarășie, adevărat detox tenului cu tendința acneică!

Articole din aceeasi categorie