Booster mezoterapia și cremele barieră în îngrijirea mâinilor
Publicat la 28 mai 2020
Autor dr. Cîrlioru Ioana Maria
Categorie Blog

Mâinile, asemenea feței, gâtului sau decolteului sunt cele mai vizibile zone corporale, necesitând o atenție specială pentru a nu deveni o evidentă dovadă a lipsei de îngrijire.
Cremele de mâini-barieră sunt soluția inovatoare, de ultimă oră, pe care companiile de dermato-cosmetice o pun la dispoziția noastră ca ajutor în tratamentul și prevenția mâinii iritate. Comparativ cu cremele clasice, ele creează un film de protecție impermeabil la apă și substanțe iritante, fiind astfel de un real folos în această perioadă.
Îngrijirea mâinilor la domiciliu ar trebui să cuprindă, de asemenea, creme cu antioxidanți, derivați de vitamina A, acid hialuronic, cât și creme de fotoprotecție în cazul expunerii solare.
În cabinetul nostru puteți accesa și booster mezoterapia care constă în injectarea unui cocktail compus din aminoacizi, vitamine , oligoelemente și acid hialuronic cu persistență de până la 6 luni, efectul fiind unul de hidratare și regenerare.
Diferența dintre mezoterapia-booster și cea clasică este dată în principal de structura acidului hialuronic, ceea ce-i conferă o persistență mai îndelungată în piele, numărul de ședințe fiind, în consecință mai mic.
Este evident faptul că rezultatele cele mai bune se obțin cu ajutorul terapiilor combinate.
În cazul în care pe mâinile dvs există pete, în procesul terapeutic pot fi incluse peelingurile și IPL-ul.
Dacă se dorește o regenerare importantă vom asocia laserul fracțional sau dermapenul.
Dacă este prezent un deficit de volum, soluția constă în injectarea de acid hialuronic.
Toate aceste proceduri medicale, bine planificate și în combinația potrivită, dublate de o rutină zilnică corespunzătoare la domiciliu, pot menține un aspect frumos și tânăr al mâinilor noastre, indiferent de vârstă.

Articole din aceeasi categorie