Antistres oxidativ – peeling PRX – T33, infuzie oxigen hiperbaric și masca – fototerapie Skin Tech
Antistres oxidativ - Blog - Esderm Cabinet dermatologie estetica Suceava
Publicat la 12 decembrie 2020
Autor dr. Cîrlioru Ioana Maria
Categorie Blog

Wellbeing-ul, starea de bine, energia vieții, cumul de fericire, sănătate, conexiuni sociale de calitate și determinare, e un bun pe care cu toții ni-l dorim.
Cu stresul oxidativ, lupta binelui cu răul la nivel celular, suntem familiarizați și încercăm sau trebuie să încercăm a nu lăsa totul în seama acestei mașinării geniale reprezentată de corpul uman. Contribuția noastră e și o formă de recunoștință pentru darul primit: gânduri bune, somn de calitate, mișcare, alimentație vie, renunțarea la fumat, fotoprotecție, îngrijirea tenului și a corpului.
Vă propunem o formulă noninvazivă, relaxantă, antioxidantă și biorevitalizantă, realizată într-un singur tratament.
Peelingul PRX-T33 e un peeling nou, deosebit, având eficiența unui peeling mediu fără a descuama sau irita, efectul fiind unul de iluminare, hidratare, biorevitalizare, vizând atât culoarea cât și textura tegumentului. Omologat drept dispozitiv medical, el pătrunde până în derm și stimulează fibroblastul și producerea de fibre noi de colagen și elastină, regenerând structural pielea.
Se ascociază cu mare succes cu orice tip de terapie estetică, acționând ca un potențator al acestor tratamente.
Beneficii: – potrivit oricărei vârste (de la copii, unde tratează cicatricile, până la vârstnicii cu pielea laxă),
– non-fotosensibilizant (se poate efectua și vara),
– tratamentul foto- și cronoîmbătrânirii în toate formele ei,
– tratamentul vergeturilor, al melasmei,
– terapie scurtă (cca. 10 minute),
– noninvaziv, fără ace, fără durere,
– fără descuamare.
Compoziția lui unică (TCA 33%, H₂O₂ și acid kojic) și rezultatele net vizibile după prima ședință îi asigură cu succes statutul de terapie biorevitalizantă fără ace , care poate și trebuie să completeze orice terapie estetică noninvazivă sau miniminvazivă.
Tratamentul cu oxigen hiperbaric e o terapie inspirată din natură, noninvazivă, cu efect antioxidant dublu: oxigen hiperbaric și cocktailuri antioxidante livrate la locul faptei (pielea feței, gâtului, decolteului, mâinilor).
Oxigenul este centrul fiecărui proces biochimic din corpul nostru (90% din energia acestuia provine din oxigen, restul de 10% provenind din alimente sau apă). El ne hrănește, susține sistemul imun, are efect detoxifiant și stimulează proliferarea de noi celule. Acesta e motivul pentru care aplicăm oxigen hiperbaric la nivelul pielii, având drept model efectul general tonifiant și vindecător al camerelor hiperbare.
Capacitatea antioxidantă a epidermului (interfața pielii cu mediul) e mai mare decât cea a dermului (structura profundă a pielii). De ce? Pentru că aici se află mare parte din sistemul enzimatic cu rol în neutralizarea radicalilor liberi și antioxidanții lipofilici (tocoferol, ubiquinol 9 etc) și cei hidrofilici (vitamina C, glutation).
Acesta este motivul pentru care cu aceste terapii noninvazive (cum e infuzia de nutrienți cu oxigen hiperbaric), au un bun efect împotriva stresului oxidativ. Același motiv opinează pentru calitatea topicelor aplicate pe piele și a folosirii obligatorii a fotoprotecției cu coținut de antioxidanți.
Beneficiile terapiei: – colagen, elastină de calitate, deci textură îmbunătățita,
– cocktailul se personalizează în funție de necesar (antiaging, melasmă,cuperoza)
– activarea microcirculației,
– piele radiantă,
– terapie relaxantă.
Masca – fototerapie Skin Tech va întregi efectele terapiilor de mai sus prin combinația de LLT, galvanoterapie și infraroșii.
LLT (Low Level Laser Therapy) folosește lumina laser cu energii mici, de diferite culori, pentru a stimula factorii de creștere epidermici, vasculari și dermici, având un efect antiaging, restructurant, calmant.
Galvanoterapia acționează ca o mezoterapie no needle, livrând cu ajutorul curentului electric și al jocului ionic ,substanțe nutritive ,pielii.
Razele infraroșii parcurg straturile pielii până la nivel muscular, stimulând microcirculația și neocolageneza.
Dacă PRX-T33 e un potențator al terapiilor estetice, această mască este balsamul calmant postprocedural.
Indicăm aceste terapii în cure de 4 – 5 ședințe la distanțe de 2 – 3 săptămâni.
Efectuarea lor e ideală înainte de evenimente, fiind noninvavazive și cu efect de „glow and radiance”, motiv pentru care sunt atât de iubite de vedete.
Aceste terapii antioxidante nu sunt decât un pariu câștigat cu frumusețea, sănătatea și starea de bine.

Articole din aceeasi categorie