PRX-T33, frumusețe recuperată
PRX-T33 frumusețe recuperată - Esderm.ro Cabinet dermatologie estetica Suceava
Publicat la 12 iunie 2021
Autor dr. Cîrlioru Ioana Maria
Categorie Blog

Despre PRX-T33 se poate spune că e luxul firesc, care nu incomodează armonia chipului, biorevitalizează fără ac și, ce e mai important, atunci când vorbim de frumusețe, decât o piele de o calitate impecabilă?
În prezent există o permanentă preocupare înspre îmbunătățirea performanțelor substanțelor cu efect biorevitalizant, astfel că, în acest moment avem la dispoziție diverse variante, de la cocktailurile vitaminizante, cu conținut de aminoacizi, peptide oligomimetice sau factori de creștere, până la boosterele cu acid hialuronic, hidroxiapatita de Ca sau acidul polilactic.
PRX-T33 e o altfel de biorevitalizare, din exterior, fără ac, asociind beneficiile unui peeling mediu fără descuamare sau iritație, cu efect final iluminator, hidratant, benefic atât texturii cât și culorii pielii.
Omologat drept dispozitiv medical, el pătrunde până în derm și stimulează fibroblastul și producerea de fibre noi de colagen și elastină, regenerând structural pielea.
Se asociază cu mare succes cu orice tip de terapie dermato-estetică, acționând ca un potențator al acestor tratamente.
Beneficii:

  • potrivit oricărei vârste (de la copii, unde tratează cicatricile, până la vârstnicii cu pielea laxă),
  • non-fotosensibilizant (se poate efectua și vara),
  • tratamentul foto- și cronoîmbătrânirii în toate formele ei,
  • tratamentul vergeturilor, al melasmei,
  • terapie scurtă (cca. 10 minute),
  • noninvaziv, fără ace, fără durere,
  • fără descuamare.

Compoziția lui unică (TCA 33%, H₂O₂ și acid kojic) și rezultatele net vizibile după prima ședință îi asigură cu succes statutul de terapie biorevitalizantă fără ace , care poate și trebuie să completeze orice terapie estetică noninvazivă sau minim invazivă.
Cât despre combinații…
Mezoterapia biorevitalizantă și PRX-ul lucrează în tandem, oferind o dublă stimulare dermică și o creștere cu 30% a îmbunătățirii texturii tegumentului versus mezoterapia simplă.
PRX-T33 anterior mezoterapiei diminuează durerea și reduce formarea echimozelor. Efectul hidratant e instant, ulterior, în cca 20 de zile, apărând și primele efecte ale stimulării fibroblastice.
Dermapen și PRX? Un fel de pixel peel? Rezultatele sunt net superioare terapiei singulare, mai ales în cazul cicatricilor postacneice.
Firele de lifting glisează mai bine în tegumentul hidratat de PRX, durerea și echimozele fiind mai puține, stimulând astfel colagenul tip I și III și astfel efectul e mult mai natural.
PRX-ul, efectuat cu 8 ore înaintea PRP-ului, crește afinitatea fibroblastelor pentru acesta din urmă, conducând la un efect îmbunătățit pe față, corp și, potrivit noilor protocoale, pe scalp (în cazul alopeciei androgenetice).
Terapiile de regenerare fracțională ablativă (radiofrecvență sau laser CO2) pot beneficia, de asemenea, de un primer – PRX, cu o săptămână înainte de tratament.
Cele nonablative pot asocia în cadrul aceleași ședințe sau anterior, terapia PRX.
Simplu sau combinat acest tratament investește în calitatea pielii noastre, vorbind despre luxul, prestanța și alura unui ten sănătos.
 

 

Articole din aceeasi categorie