Hidrabeauty – tratamentul de curățare a tenului, un basic modern
Hidrabeauty tratamentul de curățare a tenului - Esderm Cabinet dermatologie estetica Suceava
Publicat la 6 noiembrie 2021
Autor dr. Cîrlioru Ioana Maria
Categorie Blog

Cultura frumuseții și standardele ei depind și derivă din atitudinea fiecăruia dintre noi. Noi decidem dacă dorim să ne legăm valoarea de modul cum arătăm, în vreme ce naturalețea ar trebui să fie mereu un atu la orice vârstă.Și pentru că punctul zero al frumuseții e tenul curat, vă supunem atenției terapia Hidrabeauty. Aceasta e mai mult decât un tratament de curățare, e un mix fericit purifiant – exfoliant – hidratant și tonifiant, customizabil oricărui tip de ten și, dacă e cazul, afecțiuni (bineînțeles, nu extrem de inflamatorii).
Utilitatea maximă e evidentă în cazul tenului acneic, deși e un fapt știut că un tratament de curățare este necesar, periodic, oricărui tip de ten, echivalând, cumva, cu detartrajul stomatologic. Ambele terapii au rol purifiant, curățitor și preventiv.
Hidrabeauty e indicat a fi o terapie primer pentru orice tratament estetic.
Pași și rezultate:
-microdermabraziunea cu diamante realizează o exfoliere mecanică, uscată, de suprafață, îndepărtând stratul cornos și sebumul, desigilând temporar excesul celular, rezultatul fiind un ten mat, matifiat, curat și proaspăt, cu permeabilitate crescută principiilor active ulterioare. Treptele de vacuum, în număr de 10, personalizează puterea terapiei în funcție de sensibilitate și tipul de ten.
-hidrodermabraziunea e tot o terapie-vacuum-exfoliantă, dar umedă, cu efect de peeling superficial și curățitor în profunzimea porilor, degresant și de îndepărtare a sebumului, a florei bacteriene în exces și a comedoanelor deschise superficiale. Exfolierea primește drept bonus hidratarea. Rezultatul – „aqua resurfacing” – piele fină, curată, luminoasă. Tehnic – vacuum reglabil în 5 trepte, în funcție de necesar, 2 tipuri de soluții folosite în etape, inițial cu conținut de alfahidroxiacizi, apoi cu betahidroxiacizi și un sistem spirală (vortex), cu penetrare profundă în tegument și, ulterior, îndepărtare prin sistemul dual-sucction.
-mezoterapia fără ac, folosind principiile electroporației și electroforezei, realizează, cu ajutorul microcurenților și a schimburilor ionice locale, livrarea de substanțe nutritive (vitamine, antioxidanți, aminoacizi, oligoelemente, acid hialuronic, peptide) la nivelul dermului, veritabilă uzină regenerativă a frumuseții. Ea vine cu plusul normalității nutritive, pe un ten curat, degresat, decontaminat.
-terapia LED-LLLT cu rol suplimentar calmant, antiinflamator, tonifiant și de activare metabolică celulară.
Piesă basic, dar esențială în outfit-ul unui chip armonios și sănătos, Hidrabeauty e în esență un tratament modern și complex de curățare a tenului. El nu exclude, în cazul acneei, tratamentul medicamentos la domiciliu.
Postterapeutic hidratarea e imperios necesară, atât cea internă cât și cea locală, utilizând creme cicatrizant-reparatoare, cât și produse de curățare blânde, specifice tenului sensibil. De evitat produsele de make-up, cel puțin 48 de ore după tratament și de utilizat fotoprotecția, obligatoriu, o săptămână, postterapeutic.
Frecvența de efectuare tratamentului se adaptează nevoilor tenului, uzual fiind lunară.
Putem să ne ascundem imperfecțiunile în spatele fondului de ten, dar cel mai bine ar fi să ni le asumăm și să le tratăm conștientizând că acum e momentul și că viața se întâmplă aici și cu noi.

 

Articole din aceeasi categorie