Terapii „glow-look” înaintea evenimentelor
Terapii glow-look înaintea evenimentelor - Blog - Esderm Cabinet dermatologie estetica Suceava
Publicat la 6 martie 2021
Autor dr. Cîrlioru Ioana Maria
Categorie Blog

Suntem contemporani, actuali, mereu prezenți, ființe sociale, empatice, prețuind bucuria întâlnirii. Evenimentele, întâmplări comune sau extrem de prețioase sunt prilejul eleganței naturale și a unui chip luminos și sofisticat.
Despre terapiile „last minute” vom vorbi. Acele terapii efectuate chiar înaintea evenimentelor, cu 1 -2 zile. Criteriul obligatoriu de selecție a acestora e lipsa timpului de recuperare postprocedural. Vor fi deci terapii noninvazive, ce vor conferi „touch”-ul radiant, aspectul fresh și revigorat, specific unui ten sănătos.
Drept pregătire, indicăm înaintea tratamentelor din cabinet o mască peel-off, menținută toată noaptea. Va hidrata și de asemenea îndepărta stratul cornos, facilitând un mai bun efect al terapiilor ulterioare, ca urmare a penetrării mai profunde a nutrienților.
Postterapie și chiar înaintea evenimentelor, tot la domiciliu, sunt utile măștile- gel cu conținut de acid hialuronic, colagen, vitamine, acestea creând o barieră ocluzivă ce împiedică evaporarea principiilor active, efectul fiind unul calmant,hidratant, de menținere a rezultatelor obținute in cabinet.
Și pentru că iubim eficiența și rezultatele predictibile, vă propunem o asociere de terapii – etape:
– exfoliere (peeling enzimatic),
– infuzie (oxigen hiperbaric sau mezoterapie noneedle),
– stimulare colagen (radiofrecvență sau Criofan),
– drenaj limfatic (terapia cu unde de șoc),
– mască „de cabinet” (fototerapie sau Ribeskin CO2 mask).
Înaintea evenimentelor e de înțeles că vom evita peelingurile, micro sau hidrodermabraziunea. Peelingul enzimatic este o formulă extrem de blândă de exfoliere, derivată din fructe, cu efect de topire a stratului cornos, fără a irita și fără particule abrazive, preambul perfect al terapiilor ulterioare.
Terapiile – infuzie fără ac, precum mezoterapia no-needle sau oxigenul hiperbaric, vor hrăni relaxant tenul, asigurându-i aportul nutritiv cu cele mai moderne ingrediente active (antioxidanți, vitamine, minerale, oligoelemente, peptide, acid hialuronic, factori de creștere, omega 3,6,9, ceramide, fitosteroli, prebiotice). Rezultatul: iluminare, hidratare, refacerea barierei protectoare. Cocktailurile folosite se vor personaliza în funcție de nevoile specifice fiecărui tip de ten.
Colagenul și elastina reprezintă infrastructura portantă a pielii noastre cu rol important de susținere, asigurându-i tonusul. Majoritatea terapiilor estetice își concentrează atenția în această zonă.
Între terapiile stimulatoare ale sintezei de colagen sunt și cele care folosesc temperaturile extreme – cald (radiofrecvența) sau rece (crioterapia)- numitorul comun fiind activarea microcirculației, oxigenării tisulare și stimulării funcției fibroblaștilor, celule producătoare de colagen și elastină. Spre deosebire de lasere ,aceste terapii nu au „down time” și sunt ideale înaintea evenimentelor, mai ales asociate cu terapiile de infuzie care asigură nutriție fibroblastului pentru o mai bună funcționare.Efectul tonifiant instant al acestor tratamente e explicat prin contractia fibrelor de colagen dermice expuse la aceste temperaturi extreme cat si prin cresterea tonusului muscular .
Radiofrecvența Nannic NBE3000 aduce plusul personalizării cocktailului în funție de nevoile antiaging dar și de patologii (piele intolerantă, rozacee, cuperoză).
Criofan-ul e o terapie derivată a criosaunei, cu un efect localizat. Este un tratament extrem de relaxant, folosind un jet de vapori de azot lichid, boost revitalizant al microcirculației, ideal de realizat anterior evenimentelor.
Terapia cu unde de șoc (acustice) la nivelul feței are, de asemenea, un efect tonifant, activator microcirculator și stimulator colagenic, cât și de drenaj limfatic.
Măștile „de cabinet” precum masca fototerapie SkinTech sau masca CO2 Ribeskin îmbunătățesc tratamentele de mai sus cu noi valențe prin fotobiostimulare sau infuzie suplimentară de oxigen.
Pentru un efect holistic putem adăuga un drenaj limfatic automat Nannic NBE3000.
Relaxare, un tratament din fiecare terapie – etapă, un serum cu efect instant de lifting chiar înainte de eveniment și poate un machiaj fin…De ce? Pentru că fericirea și bucuria sunt realități accesibile.

Articole din aceeasi categorie