Radiofrecvența nonablativă personalizată, trend contemporan
Radiofrecvența nonablativă personalizată - Esderm.ro Cabinet dermatologie estetica Suceava
Publicat la 19 mai 2021
Autor dr. Cîrlioru Ioana Maria
Categorie Blog
Sita timpului cerne eficiența, calitatea și siguranța.
Se spune că moda trece dar stilul rămâne…
Radiofrecvența, terapie stimulatoare colagenică și lipolitică, utilizată în medicina estetică încă de la începutul secolului XXI, își păstrează și în acest moment un loc privilegiat în rândul acestor terapii. De ce? Pentru că e noninvazivă, eficientă și extrem de versatilă.
Noutatea ultimilor ani în acest domeniu constă în personalizarea terapiei în funcție de imperfecțiunea estetică vizată, zona de lucru, terapii estetice anterioare, cât și înspre tratarea afecțiunilor specifice: cuperoză, dermite periorale, seboreice, de contact, psoriazis, acnee etc.
Platforma Nannic NBE-3000 mulțumește exigența medicală deoarece combină radiofrecveța mono și bipolară cu serumuri bionanotehnologice personalizate condiției tratate cât și cu drenajul limfatic automat detoxifiant, un triplu beneficiu, materializat în rezultate estetice și medicale concrete.
Dacă în cazul crioterapiei stimularea colagenică este realizată prin frig, în cazul radiofrecvenței mecanismul e la polul opus: energia electromagnetică e transformată în energie termică. La nivel tisular efectul e același: eliberarea proteinelor de șoc termic, sursa neocolageno și elastinogenezei dermice, vasodilatație, flux sanguin crescut, adică nutrienți și oxigen, creșterea metabolismului zonal și lipsa durerii (efect analgezic) prin saturarea termoreceptorilor locali.
Studiile clinice demonstrează că remodelarea dermică obținută cu ajutorul acestor tehnologii vizează toate componentele acestuia: fibrele-schelet de colagen-elastină, populația celulară cât și matricea extracelulară (acid hialuronic și glicozaminoglicani, deci hidratare și elasticitate).
Avantajele radiofrecvenței Nannic:
– e o radiofrecvență capacitivă cu sondă activă protejată, care permite protecția epidermului și livrarea profundă și în siguranță a unor cantități mai mari de energie ,deci eficiență sporită,
– modul monopolar cu permeabilitate până la nivel muscular, util zonelor mai întinse de corp și cu rezultate rapide, ca de exemplu celulita de grd. 3 și 4,
– modul bipolar util zonelor sensibile sau zonelor cu implanturi de acid hialuronic sau fire de lifting,
-vorbim de radiofrecvența nonablativă estetică. A nu se confunda cu cea ablativă chirurgicală (radiocauterul) sau cu cea estetică ablativă fracțională.
Personalizarea terapeutică o realizăm alegând între modulul mono și cel bipolar, dar și utilizând serumurile Nannic bionanotehnologice, fără conservanți, parabeni sau silicon, potrivite și celor mai sensibile tenuri. Ele reușesc să îmbine concentrații maxime de substanțe active cu respectul pentru sensibilitatea tenului implicat în diverse situații patologice.
Aceste topice suplinesc necesarul nutritiv la nivel celular, au structură identică ceramidelor epidermice, prezervând bariera cutanată și sunt fracționate nanotehnologic pentru a pătrunde în profunzime și a fi puternic active.
Variante de tratament:
– piele laxă (față, corp),
– lifting, reconturare (față, corp),
– cuperoză, rozacee (efect antioxidant, detox, antiinflamator, trofic vascular),
– „impure skin” (efect antiinflamator, detox, restructurant, echilibrant metabolic și al florei),
– melasmă, hiperpigmentări postinflamatorii (depigmentant, trofic vascular),
– celulită/slăbire (scade numărul de celule grase, efect lipolitic, drenant, antioxidant, crește consumul caloric),
– vergeturi, cicatrici (aminoacizi precursori de colagen, efect restructurant)
– altele (cearcăne,dermite diverse,efect antiinflamator, echilibrant al florei).
Beneficii:
– față: lifting, fermitate, luminozitate,
– corp: lifting, drenaj limfatic, tratamentul celulitei, vergeturilor, slăbire,
– general: drenant, tonic muscular.
Tripla terapie oferită de platforma Nannic cuprinde și drenajul limfatic automat, diferit de cel prin presoterapie, folosind energia electromagnetică.
Avantaje:
– refacerea permeabilității vaselor limfatice și stimularea ganglionilor limfatici, corecție a efectelor stilului de viață defectuos (sedentarism, alimentație necorespunzătoare, aport hidric insuficient).
– stimulator metabolic cu consum de kilocalorii pe unitatea de timp, deci util pierderii în greutate.
Tripla terapie Nannic: RF, serumuri nanotehnologice și drenaj limfatic automat, poate fi folosită în mod singular sau ca adjuvant al altor terapii estetice, fiind eficientă și noninvazivă, deseori „lunch time procedure”, utilă ca terapie de întreținere. Versatilă, fără timp de recuperare, e o alegere exigentă și o modalitate decentă și subtilă de reîmprospătare facială sau reconturare corporală, secretul constand în abordarea holistică a conceptului de frumusețe și sănătate, în toate detaliile lui, de la celulă la întreg.
Radiofrecvența nonablativă personalizată - Esderm.ro Cabinet dermatologie estetica Suceava
Utilitatea radiofrecvenței nonablative personalizate Nannic in patologia dermatologică e puțin cunoscută. In imaginea de mai sus avem cazul unei paciente cu dermatită periorală care a beneficiat de acest tratament.

Articole din aceeasi categorie